Неприятни новини за Богдана Карадочева. Естрадната легенда и съпругът й Стефан олекнаха

...
Неприятни новини за Богдана Карадочева. Естрадната легенда и съпругът й Стефан олекнаха
Коментари Харесай

Шок! Какво сполетя Богдана Карадочева

Неприятни вести за Богдана Карадочева. Естрадната легенда и брачният партньор й Стефан олекнаха с половин милион, откакто съдът приключи заведено от тях дело за машинация.

Според певицата и нейния мъж те са били заблуждавани в продължение на 8 години от Златка и Атанас Миткови, че ще станат притежатели на хотел „ Зефир “ в курорта „ Слънчев бряг “. Съдът оневинява семейство Миткови на първите две инстанции, а във вторник Върховен касационен съд приключи делото поради изтекла отминалост.
-->
Карадочева и брачният партньор й настояват, че са завлечени от Златка Миткова и Атанас Митков с 514 720 лв.. Тричленен състав на Върховен касационен съд обаче одобри жалбата им за неоснователна, защото от нейното подаване е минал огромен интервал от време.

Забавянето на производството се дължи освен поради здравословното положение на един от подсъдимите, само че също по този начин и заради късното внасяне на обвиняването за разглеждане в правосъдно произвеждане, както и поради пропуск на правосъдния състав на Софийския градски съд, написа " Телеграф ". 

Установено е, че подсъдимите са били предадени на съд за закононарушение, осъществено в интервала от месец юли 1999 година до 2007 година, като давностния период по наказателно гонене стартира да тече от датата на осъществяване на закононарушението, а при продължаваните закононарушения – от датата на последното включено в него действие, означават магистратите.

В умозаключение съдиите показват, че делото е завършило с приключване на 15 години от осъществяване на закононарушението и последващите дейности на Златка и Атанас Миткови.

„ Следователно към 31.12.2022 година срокът на отминалостта за наказателно гонене е изминал, заради което, при експлицитното искане на подсъдимите за прекратяването на наказателното произвеждане, по-нататъшното му разглеждане и решение е неприемливо “, безапелационни са висшите съдии.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР